Nunner verwacht meer rust op de GOS-markt

Directeur Peter Cootjans van de internationale expediteur Nunner BV beschouwt het GOS als ‘een ontzettend aantrekkelijke afzetmarkt’, maar ook als een gebied met veel problemen. Zo vindt Cootjans het momenteel wat al te druk op de GOS-markt, vooral door de groei van het aantal lokale vervoerders. ,,Maar we denken dat het aanbod van expediteurs en vervoerders dat stelt actief te zijn in het GOS, een schifting zal ondergaan. Daardoor zal de markt straks rustiger worden.”

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nunner verwacht meer rust op de GOS-markt | NT

Nunner verwacht meer rust op de GOS-markt

Directeur Peter Cootjans van de internationale expediteur Nunner BV beschouwt het GOS als ‘een ontzettend aantrekkelijke afzetmarkt’, maar ook als een gebied met veel problemen. Zo vindt Cootjans het momenteel wat al te druk op de GOS-markt, vooral door de groei van het aantal lokale vervoerders. ,,Maar we denken dat het aanbod van expediteurs en vervoerders dat stelt actief te zijn in het GOS, een schifting zal ondergaan. Daardoor zal de markt straks rustiger worden.”

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen