Noorden ziet kansen voor meer vervoer over water

LEEUWARDEN (NT) – De noordelijke overheden zien duidelijk groeikansen voor het vervoer over water. Zij willen dan ook dit vervoer stimuleren om zo de verwachte groei van het wegverkeer (deels) te kunnen beperken. Om dit doel te bereiken is de beleidsvisie Inbinn (Intensivering Binnenvaart Noord-Nederland) opgesteld, dat als discussiestuk kan dienen voor gesprekken met allerlei betrokkenen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Noorden ziet kansen voor meer vervoer over water | NT

Noorden ziet kansen voor meer vervoer over water

LEEUWARDEN (NT) – De noordelijke overheden zien duidelijk groeikansen voor het vervoer over water. Zij willen dan ook dit vervoer stimuleren om zo de verwachte groei van het wegverkeer (deels) te kunnen beperken. Om dit doel te bereiken is de beleidsvisie Inbinn (Intensivering Binnenvaart Noord-Nederland) opgesteld, dat als discussiestuk kan dienen voor gesprekken met allerlei betrokkenen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding