Reders hengelen naar gunst publiek en politiek

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) wil de komende jaren een sterkere lobby krijgen in Brussel en proberen de scheepvaartsector meer onder de aandacht te brengen bij het Nederlands publiek, vertellen Pieter van Agtmaal (64) en Guido Hollaar (42), sinds 1 februari respectievelijk de oud-directeur en de nieuwe directeur van de KVNR, in een dubbelinterview.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Reders hengelen naar gunst publiek en politiek | NT

Reders hengelen naar gunst publiek en politiek

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) wil de komende jaren een sterkere lobby krijgen in Brussel en proberen de scheepvaartsector meer onder de aandacht te brengen bij het Nederlands publiek, vertellen Pieter van Agtmaal (64) en Guido Hollaar (42), sinds 1 februari respectievelijk de oud-directeur en de nieuwe directeur van de KVNR, in een dubbelinterview.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen