Tol heeft geen effect op groei Duits wegvervoer

Rotterdam | De komende jaren zal de kilometerheffing voor zwaar vrachtverkeer op Duitse autosnelwegen niet leiden tot een verschuiving van het vervoer van de weg naar spoor en water. Er is nu zelfs een omgekeerde tendens waar te nemen: een verschuiving van het spoor naar de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tol heeft geen effect op groei Duits wegvervoer | NT

Tol heeft geen effect op groei Duits wegvervoer

Rotterdam | De komende jaren zal de kilometerheffing voor zwaar vrachtverkeer op Duitse autosnelwegen niet leiden tot een verschuiving van het vervoer van de weg naar spoor en water. Er is nu zelfs een omgekeerde tendens waar te nemen: een verschuiving van het spoor naar de weg.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen