Vraag naar capaciteit blijft sterk

Feedervervoer legt een toenemend beslag op schepen in de Europese kustvaart. In het overige shortsea- vervoer is een aanhoudende groei zichtbaar. De vraag naar capaciteit zal op korte termijn al met al aanzienlijk blijven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vraag naar capaciteit blijft sterk | NT

Vraag naar capaciteit blijft sterk

Feedervervoer legt een toenemend beslag op schepen in de Europese kustvaart. In het overige shortsea- vervoer is een aanhoudende groei zichtbaar. De vraag naar capaciteit zal op korte termijn al met al aanzienlijk blijven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen