Rob Leussink (KBN): ‘Wil om te verduurzamen is er, nu nog de middelen’

Interview

‘Zeker niet alleen maar grote schepen’ zijn er nodig om meer transport naar het water te verplaatsen, zo redeneert directeur Rob Leussink van de Koninklijke BLN-Schuttevaer. Leussink wil zich met de nieuw te vormen fusievereniging Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) hard maken voor de héle binnenvaart.

Foto: KBN

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rob Leussink (KBN): ‘Wil om te verduurzamen is er, nu nog de middelen’ | NT

Rob Leussink (KBN): ‘Wil om te verduurzamen is er, nu nog de middelen’

Interview

‘Zeker niet alleen maar grote schepen’ zijn er nodig om meer transport naar het water te verplaatsen, zo redeneert directeur Rob Leussink van de Koninklijke BLN-Schuttevaer. Leussink wil zich met de nieuw te vormen fusievereniging Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) hard maken voor de héle binnenvaart.

Foto: KBN

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen