‘Hogere betrouwbaarheid door vrachten te bundelen’

Joint Corridors

‘Parkeer even die prijsdiscussie. Het gaat steeds maar over prijs, maar we hebben gezien hoe elastisch die prijs is als je bijvoorbeeld kijkt naar de oorlog in ­Oekraïne. Beschikbaarheid, dát is de essentie’, aldus Frans van den Boomen van Topsector Logistiek, ondersteuningsorganisatie voor het bedrijfsleven.

multimodaal
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Hogere betrouwbaarheid door vrachten te bundelen’ | NT

‘Hogere betrouwbaarheid door vrachten te bundelen’

Joint Corridors

‘Parkeer even die prijsdiscussie. Het gaat steeds maar over prijs, maar we hebben gezien hoe elastisch die prijs is als je bijvoorbeeld kijkt naar de oorlog in ­Oekraïne. Beschikbaarheid, dát is de essentie’, aldus Frans van den Boomen van Topsector Logistiek, ondersteuningsorganisatie voor het bedrijfsleven.

multimodaal
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu