Overslag Terminal Bergen op Zoom overgenomen door BTT uit Tilburg

250.000 teu capaciteit

BTT Multimodal Container Solutions neemt per 1 februari Overslag Terminal Bergen op Zoom over van Van den Bosch uit Erp. Hierdoor heeft het Tilburgse familiebedrijf vanaf 1 februari ook vanuit Bergen op Zoom een directe binnenvaartaansluiting met de Rotterdamse en Antwerpse haven.

Foto: Van den Bosch

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overslag Terminal Bergen op Zoom overgenomen door BTT uit Tilburg | NT

Overslag Terminal Bergen op Zoom overgenomen door BTT uit Tilburg

250.000 teu capaciteit

BTT Multimodal Container Solutions neemt per 1 februari Overslag Terminal Bergen op Zoom over van Van den Bosch uit Erp. Hierdoor heeft het Tilburgse familiebedrijf vanaf 1 februari ook vanuit Bergen op Zoom een directe binnenvaartaansluiting met de Rotterdamse en Antwerpse haven.

Foto: Van den Bosch

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu