Ikea bezorgt meubels in Parijs via binnenvaart over de Seine 

Last-mile met elektrische bestelwagen

Parijse klanten van Ikea krijgen sinds december hun bestelling per binnenvaartschip en e-truck thuis bezorgd. De meubelleverancier verwacht door deze modal shift jaarlijks 300.000 kilometers op de Parijse wegen te besparen. Het vervoer per schip moet tevens de levertijden in de Franse hoofdstad verbeteren.

Foto: Ikea

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ikea bezorgt meubels in Parijs via binnenvaart over de Seine | NT

Ikea bezorgt meubels in Parijs via binnenvaart over de Seine 

Last-mile met elektrische bestelwagen

Parijse klanten van Ikea krijgen sinds december hun bestelling per binnenvaartschip en e-truck thuis bezorgd. De meubelleverancier verwacht door deze modal shift jaarlijks 300.000 kilometers op de Parijse wegen te besparen. Het vervoer per schip moet tevens de levertijden in de Franse hoofdstad verbeteren.

Foto: Ikea

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu