2,5 miljoen naar modal shift binnenvaart, nu ook voor shortsea

Nieuwe lijndiensten

De vierde ronde van de aanbesteding voor binnenvaartlijndiensten die voor een modal shift van de weg naar het water moet zorgen is geopend. Er komt in totaal 2,5 miljoen euro beschikbaar waarmee nieuwe lijndiensten kunnen worden opgezet. Een deel van deze subsidie kan ook gebruikt worden voor shortsea-verbindingen.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

2,5 miljoen naar modal shift binnenvaart, nu ook voor shortsea | NT

2,5 miljoen naar modal shift binnenvaart, nu ook voor shortsea

Nieuwe lijndiensten

De vierde ronde van de aanbesteding voor binnenvaartlijndiensten die voor een modal shift van de weg naar het water moet zorgen is geopend. Er komt in totaal 2,5 miljoen euro beschikbaar waarmee nieuwe lijndiensten kunnen worden opgezet. Een deel van deze subsidie kan ook gebruikt worden voor shortsea-verbindingen.

Foto: NT / Henk Claeys

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu