‘Sterke positie Nederlandse havens niet meer vanzelfsprekend’

havennota

De vanzelfsprekendheid van de krachtige positie van de Nederlandse zeehavens is voorbij door ‘uitdagingen’ als de klimaat- en energietransitie, de Brexit en toenemend protectionisme. Dat zegt minister Cora van Nieuwenhuizen (I en W) in een Kamerbrief bij de ontwerp Havennota 2020 – 2030, die ze maandag naar het parlement heeft gestuurd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Sterke positie Nederlandse havens niet meer vanzelfsprekend’ | NT

‘Sterke positie Nederlandse havens niet meer vanzelfsprekend’

havennota

De vanzelfsprekendheid van de krachtige positie van de Nederlandse zeehavens is voorbij door ‘uitdagingen’ als de klimaat- en energietransitie, de Brexit en toenemend protectionisme. Dat zegt minister Cora van Nieuwenhuizen (I en W) in een Kamerbrief bij de ontwerp Havennota 2020 – 2030, die ze maandag naar het parlement heeft gestuurd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding