Antwerpse haventopman droomt hardop over nummer 1-positie

Containers steeds belangrijker

De goederenoverslag in de haven van Antwerpen is in 2020 met 3,1% gedaald tot 231 miljoen ton. Het was met het oog op de coronapandemie een beperkte daling, en dat was te danken aan de containersector, die het goed bleef doen en ondanks corona een nieuw record van net boven de twaalf miljoen teu noteerde.

DP world antwerpen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Antwerpse haventopman droomt hardop over nummer 1-positie | NT

Antwerpse haventopman droomt hardop over nummer 1-positie

Containers steeds belangrijker

De goederenoverslag in de haven van Antwerpen is in 2020 met 3,1% gedaald tot 231 miljoen ton. Het was met het oog op de coronapandemie een beperkte daling, en dat was te danken aan de containersector, die het goed bleef doen en ondanks corona een nieuw record van net boven de twaalf miljoen teu noteerde.

DP world antwerpen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen