Nieuwe cao voor ‘heldhaftige, offers brengende’ havenarbeiders VS

22.000 arbeiders in 29 havens

Er is een akkoord over een nieuwe, zesjarige cao voor havenarbeiders in de zeehavens aan de Amerikaanse westkust. De arbeidsonrust die deze maand weer was toegenomen in havens als Los Angeles/Long Beach en Seattle en die in de logistieke sector tot verstoringen en frustraties leidde, lijkt daarmee ten einde te komen. Details over de inhoud, zoals de hoogte van de loonstijging, zijn nog niet bekendgemaakt.

Foto: Ungureanu Catalina Oana / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe cao voor ‘heldhaftige, offers brengende’ havenarbeiders VS | NT

Nieuwe cao voor ‘heldhaftige, offers brengende’ havenarbeiders VS

22.000 arbeiders in 29 havens

Er is een akkoord over een nieuwe, zesjarige cao voor havenarbeiders in de zeehavens aan de Amerikaanse westkust. De arbeidsonrust die deze maand weer was toegenomen in havens als Los Angeles/Long Beach en Seattle en die in de logistieke sector tot verstoringen en frustraties leidde, lijkt daarmee ten einde te komen. Details over de inhoud, zoals de hoogte van de loonstijging, zijn nog niet bekendgemaakt.

Foto: Ungureanu Catalina Oana / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu