Hanna Stelzel nieuwe directeur containers Havenbedrijf Rotterdam

Opvolger Hans Nagtegaal

Havenbedrijf Rotterdam heeft per 1 maart Hanna Stelzel aangesteld als directeur containers binnen de afdeling commercie van het havenbedrijf. Zij volgt Hans Nagtegaal op, die de functie ruim acht jaar bekleedde en nu commercial manager customer sustainability wordt bij het havenbedrijf.

Hanna Stelzel, directeur containers Havenbedrijf Ro'dam
Hanna Stelzel is per 1 maart directeur containers van Havenbedrijf Rotterdam. Foto: Havenbedrijf Rotterdam.

Stelzel is sinds 2018 werkzaam bij het Havenbedrijf en was actief in verschillende functies, waarin ze zich vooral bezighield met het verbeteren van de logistieke keten. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de containerketen op zee, in de haven en het achterland. Stelzel deed eerder ervaring op in de Duitse automotive industrie, logistiek en digitalisering.

Nagtegaal gaat zich vanuit zijn nieuwe functie vooral op de landleaseklanten en hen helpen met verduurzaming van hun activiteiten, vooral in het logistieke breakbulk- en en droge bulksegment.

Hanna Stelzel nieuwe directeur containers Havenbedrijf Rotterdam | NT

Hanna Stelzel nieuwe directeur containers Havenbedrijf Rotterdam

Opvolger Hans Nagtegaal

Havenbedrijf Rotterdam heeft per 1 maart Hanna Stelzel aangesteld als directeur containers binnen de afdeling commercie van het havenbedrijf. Zij volgt Hans Nagtegaal op, die de functie ruim acht jaar bekleedde en nu commercial manager customer sustainability wordt bij het havenbedrijf.

Hanna Stelzel, directeur containers Havenbedrijf Ro'dam
Hanna Stelzel is per 1 maart directeur containers van Havenbedrijf Rotterdam. Foto: Havenbedrijf Rotterdam.

Stelzel is sinds 2018 werkzaam bij het Havenbedrijf en was actief in verschillende functies, waarin ze zich vooral bezighield met het verbeteren van de logistieke keten. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de containerketen op zee, in de haven en het achterland. Stelzel deed eerder ervaring op in de Duitse automotive industrie, logistiek en digitalisering.

Nagtegaal gaat zich vanuit zijn nieuwe functie vooral op de landleaseklanten en hen helpen met verduurzaming van hun activiteiten, vooral in het logistieke breakbulk- en en droge bulksegment.