EU wijst Johnson de deur: ‘waar blijft zijn Brexit-plan?’

PATSTELLING

De Britse premier, Boris Johnson, heeft in Luxemburg in gesprek met de Europese Commissie niets bereikt. Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker meent dat Johnson geen nieuw plan heeft ingediend dat kan leiden tot een ordelijke Brexit.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

EU wijst Johnson de deur: ‘waar blijft zijn Brexit-plan?’ | NT

EU wijst Johnson de deur: ‘waar blijft zijn Brexit-plan?’

PATSTELLING

De Britse premier, Boris Johnson, heeft in Luxemburg in gesprek met de Europese Commissie niets bereikt. Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker meent dat Johnson geen nieuw plan heeft ingediend dat kan leiden tot een ordelijke Brexit.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu