Niet elke transporteur bijt op een houtje

quote 500

39 individuele ondernemers en 4 familiebedrijven. Dat is dit jaar de oogst op het gebied van transport uit de jaarlijkse Quote500 van Nederlands rijkste rijkaards, die deze week weer is verschenen. Onbetwiste lijstaanvoerder is wederom de familie Van der Vorm, die via diens HAL Investments, onder meer grootaandeelhouder is in Vopak en Boskalis. Geschat vermogen: 8,5 miljard euro.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Niet elke transporteur bijt op een houtje | NT

Niet elke transporteur bijt op een houtje

quote 500

39 individuele ondernemers en 4 familiebedrijven. Dat is dit jaar de oogst op het gebied van transport uit de jaarlijkse Quote500 van Nederlands rijkste rijkaards, die deze week weer is verschenen. Onbetwiste lijstaanvoerder is wederom de familie Van der Vorm, die via diens HAL Investments, onder meer grootaandeelhouder is in Vopak en Boskalis. Geschat vermogen: 8,5 miljard euro.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen