Douane gaat controles weer ‘opschalen’

coronacrisis

De Douane heeft na de uitbraak van het coronavirus in maart haar werkzaamheden ‘afgeschaald’ met het oog op de gezondheidsrisico’s van de medewerkers, maar gaat de handhaving de komende zes weken weer stapsgewijs uitbreiden naar het oude niveau. Dat meldt de dienst.

Foto: Douane

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Douane gaat controles weer ‘opschalen’ | NT

Douane gaat controles weer ‘opschalen’

coronacrisis

De Douane heeft na de uitbraak van het coronavirus in maart haar werkzaamheden ‘afgeschaald’ met het oog op de gezondheidsrisico’s van de medewerkers, maar gaat de handhaving de komende zes weken weer stapsgewijs uitbreiden naar het oude niveau. Dat meldt de dienst.

Foto: Douane

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu