NT TV: congestie Rotterdamse haven en problemen bij laadinfrastructuur dc’s

Replay

In deze uitzending van NT TV een reportage over de congestieproblemen in de Rotterdamse haven. De wachttijden lopen weer flink op, wat leidde tot een protestactie van de binnenvaartschippers tegen de lange wachttijden. Verder een gesprek met Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog over de problemen bij het aanleggen van laadinfrastructuur bij distributiecentra.

NT TV: congestie Rotterdamse haven en problemen bij laadinfrastructuur dc’s | NT

NT TV: congestie Rotterdamse haven en problemen bij laadinfrastructuur dc’s

Replay

In deze uitzending van NT TV een reportage over de congestieproblemen in de Rotterdamse haven. De wachttijden lopen weer flink op, wat leidde tot een protestactie van de binnenvaartschippers tegen de lange wachttijden. Verder een gesprek met Albert Veenstra, wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog over de problemen bij het aanleggen van laadinfrastructuur bij distributiecentra.