In de logistiek wordt volop gepest

Gedrag

Ongewenst gedrag op de werkvloer. In elke bedrijfstak is het een serieus probleem, maar de transportsector sprong er enkele jaren geleden zo zeer uit dat het Ministerie van SZW de inspectie intensiveerde. Wat is er aan de hand? En wat kunnen we er aan doen?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

In de logistiek wordt volop gepest | NT

In de logistiek wordt volop gepest

Gedrag

Ongewenst gedrag op de werkvloer. In elke bedrijfstak is het een serieus probleem, maar de transportsector sprong er enkele jaren geleden zo zeer uit dat het Ministerie van SZW de inspectie intensiveerde. Wat is er aan de hand? En wat kunnen we er aan doen?

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu