‘Een brexit met handelsakkoord kost Nederland 4,5 miljard euro’

Economie

De Nederlandse economie loopt 4,5 miljard euro schade op wanneer het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie met een handelsakkoord uit elkaar gaan. Daarbij staan bij zo’n ‘zachte brexit’ 17.770 banen op de tocht ten opzichte van de arbeidsmarkt in 2019. Dat verwacht ABN AMRO.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Een brexit met handelsakkoord kost Nederland 4,5 miljard euro’ | NT

‘Een brexit met handelsakkoord kost Nederland 4,5 miljard euro’

Economie

De Nederlandse economie loopt 4,5 miljard euro schade op wanneer het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie met een handelsakkoord uit elkaar gaan. Daarbij staan bij zo’n ‘zachte brexit’ 17.770 banen op de tocht ten opzichte van de arbeidsmarkt in 2019. Dat verwacht ABN AMRO.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen