Britse minister van Financiën optimistisch over brexitdeal

Deadline nadert

De Britse minister van Financiën Rishi Sunak is optimistisch gestemd dat er een handelsakkoord zal worden bereikt tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Hij zei in een interview met de BBC te hopen dat de brexitonderhandelingen constructief zullen eindigen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Britse minister van Financiën optimistisch over brexitdeal | NT

Britse minister van Financiën optimistisch over brexitdeal

Deadline nadert

De Britse minister van Financiën Rishi Sunak is optimistisch gestemd dat er een handelsakkoord zal worden bereikt tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Hij zei in een interview met de BBC te hopen dat de brexitonderhandelingen constructief zullen eindigen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen