TVL open voor transport

90.000 euro

Ondernemers kunnen zich sinds deze woensdag melden voor extra steun om de coronacrisis te doorstaan. Het ministerie van Economische Zaken (EZ) stelde de zogeheten TVL-regeling voor vaste lasten in het vierde kwartaal om 12.00 uur ‘s middags open, ook voor ondernemers én zzp’ers uit de transportsector.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

TVL open voor transport | NT

TVL open voor transport

90.000 euro

Ondernemers kunnen zich sinds deze woensdag melden voor extra steun om de coronacrisis te doorstaan. Het ministerie van Economische Zaken (EZ) stelde de zogeheten TVL-regeling voor vaste lasten in het vierde kwartaal om 12.00 uur ‘s middags open, ook voor ondernemers én zzp’ers uit de transportsector.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding