‘Britten sluiten brexit-handelsdeal met Noorwegen’

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk heeft een deal gesloten met Noorwegen over de handelsrelatie na de brexit. Dat meldden de Noorse staatszender NRK en nieuwsagentschap NTB op basis van bronnen. Naar verluidt worden vrijdag details over de handelsovereenkomst naar buiten gebracht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Britten sluiten brexit-handelsdeal met Noorwegen’ | NT

‘Britten sluiten brexit-handelsdeal met Noorwegen’

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk heeft een deal gesloten met Noorwegen over de handelsrelatie na de brexit. Dat meldden de Noorse staatszender NRK en nieuwsagentschap NTB op basis van bronnen. Naar verluidt worden vrijdag details over de handelsovereenkomst naar buiten gebracht.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu