De samenvoeging van deze twee Rotterdamse bedrijven betekent verdere internationale groei voor Neele-Vat. Door de toevoeging van 50 medewerkers in Schotland zijn er nu meer dan 100 medewerkers werkzaam in het Verenigd Koninkrijk. ‘Dit verstevigt de schaalgrootte die nodig is om ook in het Europa van morgen concurrerend te kunnen blijven’ meldt Neele-Vat in het overnamebericht.

Steder Group, met 100 medewerkers, blijft voorlopig onder haar eigen naam binnen de Neele-Vat groep opereren. Het management blijft aan en de overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Steder Agencies & Chartering blijft op eigen benen en wordt niet verkocht.

Neele-Vat Logistics heeft na de overname 1.000 medewerkers, 27 vestigingen in 10 landen, 255.000 vierkante meter warehouse en een omzet van 395 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding