Tom Bamelis, CFO van Ackermans & van Haaren en de voormalige Antwerpse schepen (wethouder) Philip Heylen zullen Ackermans & van Haaren vertegenwoordigen in de raad van bestuur van Van Moer. De huidige aandeelhouders blijven aan boord. De inbreng van Ackermans & van Haaren komt tot stand via een kapitaalverhoging.

Van Moer

Van Moer Logistics werd in 1990 opgericht door Jo Van Moer en Anne Verstraeten. Vandaag de dag telt het ruim 1.400 medewerkers en beheert het 500.000 m² opslagruimte. Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht (Antwerpen) coördineert het een eigen vloot van 500 vrachtwagens, maar zet het met terminals in onder meer Grobbendonk, Antwerpen, Hoboken en Brussel ook in op de binnenvaart en het spoor.

In 2020 realiseerde Van Moer een omzet van 186 miljoen euro. In maart nam het de TTB-binnenvaartterminal in Brussel (17.100 m²) op in zijn netwerk. Recent nam het ook NDB Logistics en Bertels International over.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement