Het voormalige Nederlandse familiebedrijf heeft 900 mensen in dienst en beschikt over een opslagcapaciteit van 6,4 miljoen kubieke meter en 790.000 palletplaatsen. Die is verspreid over elf vestigingen Nederland, Frankrijk, Duitsland, Canada en Zuid-Afrika. Hoeveel de Amerikanen op tafel leggen, is niet bekendgemaakt.

Netwerk

Lineage beschikt over een wereldwijd netwerk van meer dan 375 vestigingen met een totale capaciteit van zo’n 57 miljoen kubieke meter, verspreid over achttien landen in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. De groep nam eind vorig jaar al een vrieshuis van Kloosterboer in Noorwegen over.

Lineage had al eigen faciliteiten in Amsterdam en heeft een netwerk verspreid over België, Denemarken, Noorwegen, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Met de acquisitie van Kloosterboer komen daar  Frankrijk, Duitsland en Zuid-Afrika bij. Daarnaast zijn de belangen van Kloosterboer aan de oostkust van Canada volgens Lineage een goede aanvulling op de activiteiten in Montreal en Ontario.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding