Replay – Vraag naar dc’s in Nederland groeit explosief. Tijd om richting te bepalen?

NT webinar

De vraag naar nieuwe distributiecentra in Nederland neemt nog altijd explosief toe. Hoe komt dat? Wat zijn de gevolgen? Is er sprake van verdozing of een zinnige bijdrage aan de economie? Met andere woorden: moet de politiek ruim baan geven aan de komst van nieuwe dc’s of er juist paal en perk aan stellen?

Daarover gingen we in gesprek met Bart Banning (Sector Banker Transport & Logistiek bij ABN AMRO), Remco Buurman (directeur Nederland Distributieland) en Wim Eringfeld (directeur Stec Group). Bekijk de replay van het NT webinar.

Replay – Vraag naar dc’s in Nederland groeit explosief. Tijd om richting te bepalen? | NT

Replay – Vraag naar dc’s in Nederland groeit explosief. Tijd om richting te bepalen?

NT webinar

De vraag naar nieuwe distributiecentra in Nederland neemt nog altijd explosief toe. Hoe komt dat? Wat zijn de gevolgen? Is er sprake van verdozing of een zinnige bijdrage aan de economie? Met andere woorden: moet de politiek ruim baan geven aan de komst van nieuwe dc’s of er juist paal en perk aan stellen?

Daarover gingen we in gesprek met Bart Banning (Sector Banker Transport & Logistiek bij ABN AMRO), Remco Buurman (directeur Nederland Distributieland) en Wim Eringfeld (directeur Stec Group). Bekijk de replay van het NT webinar.