Distributiecentra moeten werken aan hun ‘license to operate’

Verdozing

De vraag naar nieuwe distributiecentra in Nederland neemt nog altijd explosief toe en die ontwikkeling blijft onder de bevolking tot gefronste wenkbrauwen leiden. Is er sprake van zogenoemde verdozing of levert de logistiek een zinnige bijdrage aan de economie? Met andere woorden: moet de politiek ruim baan geven aan de komst van nieuwe dc’s of er juist paal en perk aan stellen?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Distributiecentra moeten werken aan hun ‘license to operate’ | NT

Distributiecentra moeten werken aan hun ‘license to operate’

Verdozing

De vraag naar nieuwe distributiecentra in Nederland neemt nog altijd explosief toe en die ontwikkeling blijft onder de bevolking tot gefronste wenkbrauwen leiden. Is er sprake van zogenoemde verdozing of levert de logistiek een zinnige bijdrage aan de economie? Met andere woorden: moet de politiek ruim baan geven aan de komst van nieuwe dc’s of er juist paal en perk aan stellen?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen