‘De tijd van ondoorzichtige facturen door expediteurs is voorbij’

Fenex-diner

Rederijen verdienen al een tijdje goud geld aan verladers. En ze proberen in sommige gevallen zelfs ook nog eens de expediteurs uit de markt te drukken door alleen nog maar rechtstreeks lading van de ladingeigenaren zelf te accepteren. Is de expediteur straks nog wel nodig?

Foto: Fenex

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘De tijd van ondoorzichtige facturen door expediteurs is voorbij’ | NT

‘De tijd van ondoorzichtige facturen door expediteurs is voorbij’

Fenex-diner

Rederijen verdienen al een tijdje goud geld aan verladers. En ze proberen in sommige gevallen zelfs ook nog eens de expediteurs uit de markt te drukken door alleen nog maar rechtstreeks lading van de ladingeigenaren zelf te accepteren. Is de expediteur straks nog wel nodig?

Foto: Fenex

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu