Britten teleurgesteld over juridische stappen EU in Ierse kwestie

Brexit

De Britse regering is ’teleurgesteld’ dat de Europese Unie drie strafprocedures in gang heeft gezet tegen het Verenigd Koninkrijk, zegt een woordvoerder van premier Boris Johnson. Toch wil de regering eerst de documenten goed lezen, voordat het met een formele reactie komt.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Britten teleurgesteld over juridische stappen EU in Ierse kwestie | NT

Britten teleurgesteld over juridische stappen EU in Ierse kwestie

Brexit

De Britse regering is ’teleurgesteld’ dat de Europese Unie drie strafprocedures in gang heeft gezet tegen het Verenigd Koninkrijk, zegt een woordvoerder van premier Boris Johnson. Toch wil de regering eerst de documenten goed lezen, voordat het met een formele reactie komt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu