Zet CMA CGM zijn tanden in Bolloré Logistics?

Overname en fusie met Ceva Logistics

De Franse rederij-miljardair Rodolphe Saade (CMA CGM) zou op jacht zijn om Bolloré Logistics over te nemen. Dat bedrijf van zijn Franse collega miljardair Vincent Bolloré staat weliswaar niet te koop, maar dat weerhoudt beursanalisten er niet van druk te speculeren over een aanstaande acquisitie en fusie met Ceva Logistics, de expeditiedochter van CMA CGM.

Foto: JHVEPhoto / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zet CMA CGM zijn tanden in Bolloré Logistics? | NT

Zet CMA CGM zijn tanden in Bolloré Logistics?

Overname en fusie met Ceva Logistics

De Franse rederij-miljardair Rodolphe Saade (CMA CGM) zou op jacht zijn om Bolloré Logistics over te nemen. Dat bedrijf van zijn Franse collega miljardair Vincent Bolloré staat weliswaar niet te koop, maar dat weerhoudt beursanalisten er niet van druk te speculeren over een aanstaande acquisitie en fusie met Ceva Logistics, de expeditiedochter van CMA CGM.

Foto: JHVEPhoto / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu