Containervaart steelt weer de show bij superwinst K+N

Nettoresultaat 2,8 miljard euro

De Zwitserse expeditiegigant K+N wist vorig jaar het nettoresultaat te verhogen met 30% naar 2,8 miljard euro. De omzet kwam uit op 39,5 miljard euro (+20%), terwijl het resultaat voor belastingen (ebit) op 3,8 miljard euro (+28%) uitkwam. Bijna 90% van dat resultaat kwam voor rekening van de zee-en luchtvrachtexpeditie, waarbij de containervaart goed was voor een winstaandeel van 52%.

K+N

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containervaart steelt weer de show bij superwinst K+N | NT

Containervaart steelt weer de show bij superwinst K+N

Nettoresultaat 2,8 miljard euro

De Zwitserse expeditiegigant K+N wist vorig jaar het nettoresultaat te verhogen met 30% naar 2,8 miljard euro. De omzet kwam uit op 39,5 miljard euro (+20%), terwijl het resultaat voor belastingen (ebit) op 3,8 miljard euro (+28%) uitkwam. Bijna 90% van dat resultaat kwam voor rekening van de zee-en luchtvrachtexpeditie, waarbij de containervaart goed was voor een winstaandeel van 52%.

K+N

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen