Wodkamerken jagen via transporteurs op namaakproducten

Grey Goose en Belvedere

Drankenconcerns Bacardi en Polmos, twee fabrikanten van onder meer wodkamerken, hebben bij transportbedrijven de jacht op namaakproducten ingezet. Vorig jaar namen ze bij Loendersloot uit Roosendaal en Top Logistics uit Ridderkerk en Spijkenisse al partijen nepwodka in beslag. Dat laatste bedrijf hebben ze nu ook via de rechter gedwongen om meer informatie te delen over de leveranciers van de illegale drank.

Foto: TY Lim / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Wodkamerken jagen via transporteurs op namaakproducten | NT

Wodkamerken jagen via transporteurs op namaakproducten

Grey Goose en Belvedere

Drankenconcerns Bacardi en Polmos, twee fabrikanten van onder meer wodkamerken, hebben bij transportbedrijven de jacht op namaakproducten ingezet. Vorig jaar namen ze bij Loendersloot uit Roosendaal en Top Logistics uit Ridderkerk en Spijkenisse al partijen nepwodka in beslag. Dat laatste bedrijf hebben ze nu ook via de rechter gedwongen om meer informatie te delen over de leveranciers van de illegale drank.

Foto: TY Lim / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu