K+N & Co moeten CMA CGM nu meer dan serieus nemen

Na overnamebod op Bolloré Logistics

CMA CGM schuift met de mogelijke overname van Bolloré Logistics en fusie met dochterbedrijf Ceva Logistics op alle terreinen op in de top 5 van de mondiale expeditie. In de containervaart en contractlogistiek scoort het zelfs hoger. Dat blijkt uit een analyse van de vervoerscijfers over 2021.

Ceva
Foto: Ceva Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

K+N & Co moeten CMA CGM nu meer dan serieus nemen | NT

K+N & Co moeten CMA CGM nu meer dan serieus nemen

Na overnamebod op Bolloré Logistics

CMA CGM schuift met de mogelijke overname van Bolloré Logistics en fusie met dochterbedrijf Ceva Logistics op alle terreinen op in de top 5 van de mondiale expeditie. In de containervaart en contractlogistiek scoort het zelfs hoger. Dat blijkt uit een analyse van de vervoerscijfers over 2021.

Ceva
Foto: Ceva Logistics

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu