Zorgen over klimaatpakket Jetten: ‘Geen oplossing voor netcongestie’

28 miljard

Klimaatminister Rob Jetten steekt honderden miljoenen in verduurzaming van de logistiek. Branchepartijen steunen de ambities uit het vorige week gepresenteerde klimaatpakket, maar er zijn ook zorgen. Zo waarschuwt TLN dat een oplossing voor de netcongestie niet in zicht is.

foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zorgen over klimaatpakket Jetten: ‘Geen oplossing voor netcongestie’ | NT

Zorgen over klimaatpakket Jetten: ‘Geen oplossing voor netcongestie’

28 miljard

Klimaatminister Rob Jetten steekt honderden miljoenen in verduurzaming van de logistiek. Branchepartijen steunen de ambities uit het vorige week gepresenteerde klimaatpakket, maar er zijn ook zorgen. Zo waarschuwt TLN dat een oplossing voor de netcongestie niet in zicht is.

foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu