Logistieke sector ziet Amerikaanse recessie nu als grootste bedreiging

Enquête Container xChange

Het gevaar dat de Verenigde Staten in een economische recessie belanden, is de grootste zorgenpost voor de logistieke sector in de rest van dit jaar. Dat concludeert het Hamburgse containeruitwissel-platform Container xChange uit een eigen enquête onder twaalfhonderd ‘supplychain-professionals’ van over de hele wereld.

Foto: rblfmr / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Logistieke sector ziet Amerikaanse recessie nu als grootste bedreiging | NT

Logistieke sector ziet Amerikaanse recessie nu als grootste bedreiging

Enquête Container xChange

Het gevaar dat de Verenigde Staten in een economische recessie belanden, is de grootste zorgenpost voor de logistieke sector in de rest van dit jaar. Dat concludeert het Hamburgse containeruitwissel-platform Container xChange uit een eigen enquête onder twaalfhonderd ‘supplychain-professionals’ van over de hele wereld.

Foto: rblfmr / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu