‘Onderwijs cruciaal bij aanpak van personeelstekort in de logistiek’

Interview

Onderwijs wordt over het hoofd gezien in de bestrijding van het personeelstekort in de logistieke sector. Volgens Hessel Visser, voormalig docent aan diverse logistieke hbo-opleidingen, liggen juist bij de opleiders mogelijkheden om het personeelstekort aan te pakken. ‘Het tekort aan personeel in de logistieke sector zal alleen maar toenemen als opleiders hun aanpak niet aanpassen.’

Hessel Visser, oud-docent logistiek
Foto: NT / Roel van der Maas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Onderwijs cruciaal bij aanpak van personeelstekort in de logistiek’ | NT

‘Onderwijs cruciaal bij aanpak van personeelstekort in de logistiek’

Interview

Onderwijs wordt over het hoofd gezien in de bestrijding van het personeelstekort in de logistieke sector. Volgens Hessel Visser, voormalig docent aan diverse logistieke hbo-opleidingen, liggen juist bij de opleiders mogelijkheden om het personeelstekort aan te pakken. ‘Het tekort aan personeel in de logistieke sector zal alleen maar toenemen als opleiders hun aanpak niet aanpassen.’

Hessel Visser, oud-docent logistiek
Foto: NT / Roel van der Maas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu