Recordwinsten DB Schenker voorbij, DB Cargo weer diep in het rood

Halfjaarcijfers

DB Schenker kwam in de eerste helft van 2023 uit op een winst voor belastingen (ebit) van 626 miljoen euro. Dit is bijna een halvering ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen de logistieke dienstverlener nog uitkwam op een winst voor belastingen van bijna 1,2 miljard euro. Het probleemkind van DB blijft echter spoorgoederenvervoerder DB Cargo.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Recordwinsten DB Schenker voorbij, DB Cargo weer diep in het rood | NT

Recordwinsten DB Schenker voorbij, DB Cargo weer diep in het rood

Halfjaarcijfers

DB Schenker kwam in de eerste helft van 2023 uit op een winst voor belastingen (ebit) van 626 miljoen euro. Dit is bijna een halvering ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen de logistieke dienstverlener nog uitkwam op een winst voor belastingen van bijna 1,2 miljard euro. Het probleemkind van DB blijft echter spoorgoederenvervoerder DB Cargo.

Foto: Filmbildfabrik / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu