DHL ziet nettowinst met een kwart krimpen naar 1,8 miljard euro

zee- en luchtvracht fors onderuit

Het Duitse DHL Group zag over het eerste halfjaar de nettowinst met ruim een kwart (-25,7%) afnemen naar 1,8 miljard euro op een omzet van 41 miljard euro (-12%). Deze teruggang schrijft de logistieke duizendpoot (pakket, post, expeditie en contractlogistiek) vooral toe aan de scherp dalende vraag naar zee-en luchtvrachtvervoer de afgelopen zes maanden. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van de transportgigant.

DHL kantoor
DP DHL

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DHL ziet nettowinst met een kwart krimpen naar 1,8 miljard euro | NT

DHL ziet nettowinst met een kwart krimpen naar 1,8 miljard euro

zee- en luchtvracht fors onderuit

Het Duitse DHL Group zag over het eerste halfjaar de nettowinst met ruim een kwart (-25,7%) afnemen naar 1,8 miljard euro op een omzet van 41 miljard euro (-12%). Deze teruggang schrijft de logistieke duizendpoot (pakket, post, expeditie en contractlogistiek) vooral toe aan de scherp dalende vraag naar zee-en luchtvrachtvervoer de afgelopen zes maanden. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers van de transportgigant.

DHL kantoor
DP DHL

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu