Topman Clark stapt op bij Flexport

Koerswijziging

Topman Dave Clark van het Amerikaanse Flexport is verrassend opgestapt na amper een jaar actief te zijn geweest voor het expeditiebedrijf. Het roer bij de Amerikaanse expediteur is weer overgenomen door oprichter Ryan Petersen.

Foto: Flexport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Topman Clark stapt op bij Flexport | NT

Topman Clark stapt op bij Flexport

Koerswijziging

Topman Dave Clark van het Amerikaanse Flexport is verrassend opgestapt na amper een jaar actief te zijn geweest voor het expeditiebedrijf. Het roer bij de Amerikaanse expediteur is weer overgenomen door oprichter Ryan Petersen.

Foto: Flexport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu