Dit betekent Prinsjesdag voor de transportsector

Miljoenennota 2023

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat legt in 2024 de nadruk op het onderhoud aan de infrastructuur, waaronder de vaarwegen. Hiervoor is 4,6 miljard euro uitgetrokken. Andere opvallende punten uit de Miljoenennota: er komt dit jaar nog 27 miljoen beschikbaar voor elektrische vrachtwagens en de terugsluis van de vrachtwagenheffing komt in 2024.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dit betekent Prinsjesdag voor de transportsector | NT

Dit betekent Prinsjesdag voor de transportsector

Miljoenennota 2023

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat legt in 2024 de nadruk op het onderhoud aan de infrastructuur, waaronder de vaarwegen. Hiervoor is 4,6 miljard euro uitgetrokken. Andere opvallende punten uit de Miljoenennota: er komt dit jaar nog 27 miljoen beschikbaar voor elektrische vrachtwagens en de terugsluis van de vrachtwagenheffing komt in 2024.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu