Logistiek furieus over ‘dekolonisatie’-advies rijksadviseur over dc’s

Sector is 'geschokt'

Vertegenwoordigers uit de logistiek reageren woedend op een nieuw rapport van het College van Rijksadviseurs (CRa). Daarin pleit rijksadviseur Wouter Veldhuis voor fors overheidsingrijpen in de logistiek. Er zou volgens hem alleen nog ruimte moeten komen voor ‘circulaire logistiek’. Vooral het advies om de logistiek te ‘dekoloniseren’ zet kwaad bloed.

Foto: Shutterstock, Ian Luck

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Logistiek furieus over ‘dekolonisatie’-advies rijksadviseur over dc’s | NT

Logistiek furieus over ‘dekolonisatie’-advies rijksadviseur over dc’s

Sector is 'geschokt'

Vertegenwoordigers uit de logistiek reageren woedend op een nieuw rapport van het College van Rijksadviseurs (CRa). Daarin pleit rijksadviseur Wouter Veldhuis voor fors overheidsingrijpen in de logistiek. Er zou volgens hem alleen nog ruimte moeten komen voor ‘circulaire logistiek’. Vooral het advies om de logistiek te ‘dekoloniseren’ zet kwaad bloed.

Foto: Shutterstock, Ian Luck

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu