Dutch Fresh Port opent reeferhub om files te mijden

Verslogistiek

Op de truckparking aan de Voorweg in Ridderkerk komt een reeferhub voor containers met versproducten onderweg naar de Dutch Fresh Port. Vanaf begin 2024 biedt de hub plaats aan 20 koelcontainers die buiten openingstijden per truck bij het bedrijventerrein arriveren.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Dutch Fresh Port opent reeferhub om files te mijden | NT

Dutch Fresh Port opent reeferhub om files te mijden

Verslogistiek

Op de truckparking aan de Voorweg in Ridderkerk komt een reeferhub voor containers met versproducten onderweg naar de Dutch Fresh Port. Vanaf begin 2024 biedt de hub plaats aan 20 koelcontainers die buiten openingstijden per truck bij het bedrijventerrein arriveren.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu