Picnic ontkent nieuwe investeringsronde van 500 miljoen

'Geruchten kloppen niet'

Online supermarkt Picnic ontkent de komst van een nieuwe investeringsronde. ‘Er wordt er wel gesproken met bestaande investeerders over geld, maar dat gebeurt voortdurend’, laat een woordvoerder weten aan NT. Volgens Duitse media zou Picnic een half miljard euro willen ophalen bij investeerders, maar dat is volgens de scale-up dus niet het geval.

Picnic epv
Foto: Picnic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Picnic ontkent nieuwe investeringsronde van 500 miljoen | NT

Picnic ontkent nieuwe investeringsronde van 500 miljoen

'Geruchten kloppen niet'

Online supermarkt Picnic ontkent de komst van een nieuwe investeringsronde. ‘Er wordt er wel gesproken met bestaande investeerders over geld, maar dat gebeurt voortdurend’, laat een woordvoerder weten aan NT. Volgens Duitse media zou Picnic een half miljard euro willen ophalen bij investeerders, maar dat is volgens de scale-up dus niet het geval.

Picnic epv
Foto: Picnic

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu