Fraude treft expeditiedivisie Lubbers Logistics

Oud management Cargo Masters ontslagen

Lubbers Logistics heeft dit voorjaar het voormalige management van dochterbedrijf Cargo Masters (Hoofddorp) ontslagen. Dat gebeurde nadat uit een extern onderzoek in 2022 was gebleken dat de managers van de in 2020 overgenomen luchtvrachtexpediteur zich schuldig hadden gemaakt aan fraude. Dat meldt het bedrijf in het jaarverslag over 2022.

Foto: NT / JV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Fraude treft expeditiedivisie Lubbers Logistics | NT

Fraude treft expeditiedivisie Lubbers Logistics

Oud management Cargo Masters ontslagen

Lubbers Logistics heeft dit voorjaar het voormalige management van dochterbedrijf Cargo Masters (Hoofddorp) ontslagen. Dat gebeurde nadat uit een extern onderzoek in 2022 was gebleken dat de managers van de in 2020 overgenomen luchtvrachtexpediteur zich schuldig hadden gemaakt aan fraude. Dat meldt het bedrijf in het jaarverslag over 2022.

Foto: NT / JV

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen