Lean&Green: een groene ster voor CO2-reductie

Summit 2023

In de Schiecentale in Rotterdam werden woensdag de jaarlijkse Lean&Green-awards uitgereikt. Logistieke bedrijven die hun CO2-uitstoot met minimaal 20% reduceren over een periode van vijf jaar, krijgen een ster. Hoe meer CO2 je bespaart, hoe meer sterren je krijgt.

Foto: RvdM / NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lean&Green: een groene ster voor CO2-reductie | NT

Lean&Green: een groene ster voor CO2-reductie

Summit 2023

In de Schiecentale in Rotterdam werden woensdag de jaarlijkse Lean&Green-awards uitgereikt. Logistieke bedrijven die hun CO2-uitstoot met minimaal 20% reduceren over een periode van vijf jaar, krijgen een ster. Hoe meer CO2 je bespaart, hoe meer sterren je krijgt.

Foto: RvdM / NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding