Download hier gratis de NT Oliebollenspecial 2023

140 pagina's

Download hier kosteloos de dubbeldikke NT december-editie inclusief de jaarlijkse Oliebollenspecial met maar liefst 40 interviews, zoals Breytner, RST, BCTN en Cosco. En verder: CO2-uitstoot Europees wegvervoer gaat veel geld kosten. We rijden mee op de CER in Rotterdam. Containervaart neemt maar moeilijk afscheid van oude schepen. Financiële analyse Kloosterboer / Lineage. Interview met de nieuwe voorzitter van de NVB. Transport betaalt de tol in Zeeland. Top 10 opvallende logistieke momenten in 2023. En nog veel meer!

Beeld: NT

Download nu gratis het maandblad.

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt het digitale magazine direct in uw mailbox.

Download hier gratis de NT Oliebollenspecial 2023 | NT

Download hier gratis de NT Oliebollenspecial 2023

140 pagina's

Download hier kosteloos de dubbeldikke NT december-editie inclusief de jaarlijkse Oliebollenspecial met maar liefst 40 interviews, zoals Breytner, RST, BCTN en Cosco. En verder: CO2-uitstoot Europees wegvervoer gaat veel geld kosten. We rijden mee op de CER in Rotterdam. Containervaart neemt maar moeilijk afscheid van oude schepen. Financiële analyse Kloosterboer / Lineage. Interview met de nieuwe voorzitter van de NVB. Transport betaalt de tol in Zeeland. Top 10 opvallende logistieke momenten in 2023. En nog veel meer!

Beeld: NT

Download nu gratis het maandblad.

Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt het digitale magazine direct in uw mailbox.