‘Big data in de cloud is katalysator voor AI in het warehouse’

Interview

Logistieke planners hoeven straks niet meer zelf in een systeem te kijken hoe de operatie gaat. Dan geeft de software antwoord op vragen over hoe het ervoor staat. ‘Het draait allemaal om het herkennen van patronen. Beschikbaarheid van big data in de cloud is op dit moment de grote katalysator’, vertelt Aykagan Ak, expert AI binnen Manhattan Associates.

De computer zal in het warenhouse steeds meer uit zichzelf gaan ondersteunen en adviseren. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Big data in de cloud is katalysator voor AI in het warehouse’ | NT

‘Big data in de cloud is katalysator voor AI in het warehouse’

Interview

Logistieke planners hoeven straks niet meer zelf in een systeem te kijken hoe de operatie gaat. Dan geeft de software antwoord op vragen over hoe het ervoor staat. ‘Het draait allemaal om het herkennen van patronen. Beschikbaarheid van big data in de cloud is op dit moment de grote katalysator’, vertelt Aykagan Ak, expert AI binnen Manhattan Associates.

De computer zal in het warenhouse steeds meer uit zichzelf gaan ondersteunen en adviseren. Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu