PostNL stelt wederom teleur bij pakketvervoer

Resultaat daalt naar 47 miljoen euro

PostNL heeft nog steeds grote moeite om van het pakketvervoer een doorslaand financieel succes te maken. Het resultaat voor belastingen en rentelasten (ebit) van de divisie Parcels nam vergeleken bij het al dramatisch verlopen boekjaar 2022 verder af (-9 miljoen euro) naar 47 miljoen euro. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

PostNL stelt wederom teleur bij pakketvervoer | NT

PostNL stelt wederom teleur bij pakketvervoer

Resultaat daalt naar 47 miljoen euro

PostNL heeft nog steeds grote moeite om van het pakketvervoer een doorslaand financieel succes te maken. Het resultaat voor belastingen en rentelasten (ebit) van de divisie Parcels nam vergeleken bij het al dramatisch verlopen boekjaar 2022 verder af (-9 miljoen euro) naar 47 miljoen euro. 

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen