Pittige boodschap Enexis: ‘Wachttijd loopt op tot vijf tot tien jaar’

Uitstellen of op zoek naar andere oplossingen

Netbeheerder Enexis had in 2023 te maken met een enorme groei van de vraag naar elektriciteit waardoor de wachtlijsten voor nieuwe klanten of klanten die willen uitbreiden, verder zijn toegenomen. ‘Het gevolg is dat we grote zakelijke klanten moesten vertellen dat het soms wel vijf tot tien jaar kan duren totdat ze een nieuwe of zwaardere aansluiting kunnen krijgen’, aldus Rutger van der Leeuw, ceo van Enexis Groep.

Enexis wachttijden
Enexis kampt met oplopende wachttijden voor nieuwe aansluitingen. Foto: Enexis

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Pittige boodschap Enexis: ‘Wachttijd loopt op tot vijf tot tien jaar’ | NT

Pittige boodschap Enexis: ‘Wachttijd loopt op tot vijf tot tien jaar’

Uitstellen of op zoek naar andere oplossingen

Netbeheerder Enexis had in 2023 te maken met een enorme groei van de vraag naar elektriciteit waardoor de wachtlijsten voor nieuwe klanten of klanten die willen uitbreiden, verder zijn toegenomen. ‘Het gevolg is dat we grote zakelijke klanten moesten vertellen dat het soms wel vijf tot tien jaar kan duren totdat ze een nieuwe of zwaardere aansluiting kunnen krijgen’, aldus Rutger van der Leeuw, ceo van Enexis Groep.

Enexis wachttijden
Enexis kampt met oplopende wachttijden voor nieuwe aansluitingen. Foto: Enexis

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen